Ledige stillinger

Engageret pædagog til privat bosted.

Melius husene er et socialpædagogisk bosted beliggende i Store Merløse, tæt på Ringsted. Vores målgruppe er unge voksne i alderen 18-35 år med udviklingshæmning og psykiske vanskeligheder. Vi er et lille bosted med dedikerede medarbejdere og et højt fagligt niveau.

Vi søger en pædagog der gerne vil bruge sin faglighed i et anerkendende og engageret arbejdsfælleskab, hvor refleksion, dialog og høj faglighed er kernebegreber. I vores arbejde med beboerne har vi et miljø, hvor tydelighed, rummelighed og humor er nogle af de kompetencer vi sætter højt.

Melius husene er inde i en rivende udvikling, og der er stor mulighed for at sætte sit eget aftryk på stedet. Vi er glade for nye initiativer, og har højt til loftet. Vores pædagogiske tilgang til borgerne er relationspædagogisk, dialogbaseret og anerkendende. Vi er altid nærværende overfor borgerne og arbejder målrettet med udvikling og læring. Vores mål er øget selvstændighed, medbestemmelse og trivsel.

Vi tilbyder: 

  • Et engageret og kompetent fagligt fællesskab 
  • Gode rammer for faglig udvikling 
  • Dedikerede og sociale kollegaer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø 
  • Nærværende ledelse, som værdsætter nytænkning og initiativ 

Vi forventer, at du: 

Har uddannelse indenfor det pædagogiske eller sygeplejefaglige felt

  • Har lysten og evnerne til at arbejde ud fra en struktureret, relationel, anerkendende pædagogisk tilgang 
  • Har lyst til at arbejde et sted hvor humor og hygge er en del af arbejdet 
  • Kan arbejde selvstændigt og er fagligt nysgerrig 

Det praktiske: 

Vi søger lige nu en pædagog i fast rul. Vagterne er typisk 12 eller 16 -timersvagter og kan ligge alle ugens dage inklusiv natten.

Som 1:1 normeret pædagog følger du en borger hele dagen igennem, og hjælper og støtter borgeren med beskæftigelse, fritidsaktiviteter og socialt liv. Der er begrænset fysisk pleje i arbejdet.  

Der afholdes samtaler ad hoc, og indtil de rette kandidater er fundet. Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse. 

Relevante spørgsmål rettes til Forstander: Andreas Hauptmann. Tlf: 21990950. Træffetid dagligt mellem kl. 09.00-15.00.

Ansøg her: https://meliushusene.signflow.dk/webapp/securemailbox/new

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Der er 1 ledig stilling